Ga terug
+ servings

Zalm in honing-mosterddressing

Totale bereidingstijd 00uur:25 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:10 minuten
Bereidingstijd 00uur:15 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

Nog geen beoordelingen
4 personen

Ingrediënten

  • 4 zalmfilets ong. 100g
  • 500 g kerstomaatjes
  • 300 g zilvervliesrijst

Voor de marinade:

  • 2 el Camp's graanmosterd
  • 2 el honing

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Zet een grote pot op met kokend water. Kook de rijst volgens de verpakking. Doe er eventueel een bouillonblokje bij voor extra smaak.
  • Leg de tomaatjes op een ingevette bakplaat met kantjes en bestrooi ze met een beetje olie en kruidt goed af met peper en zout. Zet door elkaar met je handen voor een gelijke verdeling.
  • Meng de mosterd en de honing en smeer het mengsel over de bovenkant van de zalmfilets.
  • Leg de zalmfilets bij op de bakplaat en zet in de oven voor 10-12 minuten.
  • Haal de zalmfilets uit de oven en overgiet de filets en de tomaatjes met het sap van de bakplaat.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!