Ga terug
+ servings

M&M koekjes

Totale bereidingstijd 00uur:20 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:10 minuten
Bereidingstijd 00uur:10 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

5 van 3 beoordelingen
15 koekjes

Ingrediënten

  • 100 gram boter op kamertemperatuur
  • 100 gram bruine suiker
  • 50 gram witte suiker
  • 150 gram bloem
  • 1 ei
  • 1 zakje puddingpoeder 50gr
  • 150 gram M&M’s

  • Verwarm de oven voor op 180°C (als je het deeg niet eerst in de koelkast laat opstijven*)
  • Meng de boter met de suikers en ei en mix met een mixer voor 2 minuten tot een romig geheel.
  • Voeg de bloem en puddingpoeder toe en mix tot een geheel.
  • Vouw met een spatel het merendeel van de M&M’s eronder.
  • Rol het deeg in balletjes en leg op de bakplaat.* Laat wat plaats tussen want ze zullen nog erg uitzetten.
  • Verdeel de overige M&M’s op de balletjes en druk ze er een beetje in.
  • Zet in de oven voor 10-12 minuten tot de randjes bruin beginnen worden.
*Laat het deeg uitharden in de koelkast als je hogere zachtere koekjes wil. Des te langer ze in de koelkast staan, des te minder ze uitzetten.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!