Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zelfgemaakte peperkoek (5 ingrediënten)
Totale bereidingstijd
01
uur
:
05
minuten
Voorbereidingstijd
00
uur
:
10
minuten
Bereidingstijd
00
uur
:
55
minuten
Afdrukken
Pin recept
Kookmodus
Rate het recept hier
Nog geen beoordelingen
14
plakjes
Ingrediënten
400
gram
havermout
meteen havermeel kopen kan natuurlijk ook
325
ml
melk
4
el
stroop
ik nam dadelstroop*
6
el
honing
2
eieren
2
el
koekkruiden
of kaneel als je dat niet hebt
2
tl
bakpoeder
Verwarm de oven voor op 180°C.
Doe de havermout in een blender of keukenmachine en maal de vlokken fijn. Laat de machine zeker een minuutje of twee draaien.
Doe in een grote kom de melk en roer door elkaar met de eieren, dadelstroop en honing.
Roer de koekkruiden en het bakpoeder onder het havermeel en voeg dit mengsel dan toe aan de melk en roer goed door.
Doe in een goed ingevet rechthoekig bakblik en bak voor circa 55 minuten in het midden van de oven.
*Je hebt ook bv. appel- of perenstroop, super lekker! Dit kan ook vervangen worden door extra honing.
Rate dit recept
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!