Ga terug
+ servings

sweet & salty borrelnootjes

Totale bereidingstijd 00uur:20 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:05 minuten
Bereidingstijd 00uur:15 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

Nog geen beoordelingen
8 personen

Ingrediënten

  • 1 zak ongepelde pinda's of 350g gepeld
  • 40 gram ahornsiroop
  • Een grote snuif zeezout

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Pel de pinda's en doe in een ovenschaal of bakplaat met zijkantjes. Voeg de ahornsiroop toe en roer goed door zodat alle pinda's bedekt zijn. Zorg dat ze op een enkele laag liggen.
  • Zet de pinda's voor 10-15 minuten in het midden van de oven.
  • Zodra de pinda's uit de oven komen, kan je ze bestrooien met wat zeezout. Leg de pinda's meteen op een velletje bakpapier om ze daar te laten afkoelen.
  • De nootjes zullen nog sticky zijn als ze er uit komen, maar als ze afkoelen worden ze lekker krokant.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!