4 personen
Ingrediënten
- Pizzabodem
- 150- 250 gram Nutella afh. van je verslaving
Verwarm de oven voor zoals de instructies vermelden op je pizzadeeg (in mijn geval 220°C).
Rol de lap pizzadeeg uit en verdeel gelijkmatig de Nutella erover.
Rol het pizzadeeg op langs de lange kant, zodat je een lange worst deeg krijgt.
Snij net onder de bovenkant van de rol deeg in het midden de rol doormidden, helemaal tot beneden.
Zo krijg je twee aparte delen deeg, die enkel vanboven nog samenhangen.
Draai de rollen naar buiten zodat de gesneden kant naar boven komt te liggen en je de lijnen Nutella goed kan zien.
Leg nu de linkse rol over de rechtse. Leg daarna de rechtse rol (die nu de linkse rol geworden is) terug over de linkse rol. Herhaal tot je deeg helemaal gedraaid is. Zorg er voor dat de gesneden kanten zichtbaar blijven.
Leg de rol voorzichtig op een bakplaat en bak het Nutellabrood voor de aangegeven tijd op de verpakking van het pizzadeeg in de oven.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!