Aah zomer, je laat je deze keer toch niet onmerkbaar voorbij gaan! Fijn vind ik dat! Wat ik minder fijn vind is om dan ’s avonds nog iets klaar te maken. Gelukkig bestaat de wrappizza, want deze is niet alleen in 5 minuten klaar (& met maar 5 ingrediĆ«nten), maar ook nog eens extra heerlijk met een glaasje rosĆ© op het terras.
Dat de combinatie van zalm en avocado gold is moet ik waarschijnlijk niemand meer vertellen, maar dat ze ook uitstekend samen op een pizza passen dat wilde ik bij deze post toch wel even benadrukken! Geen zware tomatensaus met bergen kaas (ook lekker hoor, zeker niets mis mee!), maar een lichte kruidige pizza met heerlijke stukjes gerookte zalm en de heerlijke licht gezouten kappertjes van Camps! Perfect voor die nƩt iets te warme avond.
Hou je van warm eten, leg dan alle belegjes meteen op de wrap zoals ik dat deed. Je kan eventueel ook de wrap samen met de roomkaas zo in de oven leggen en pas daarna verder bedekken met de rest van de toppings. Net wat je lekker vind. Oh ja en heb je nog wat Parmezaanse kaas liggen, strooi er wat over. SUPER lekker!
Ingrediƫnten
- 4 wraps
- 4 el roomkaas naturel
- 200 g gerookte zalm
- 2 avocado’s
- 2 el kappertjes
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200Ā°C.
- Snij de zalm en avocado in reepjes.
- Bestrijk de wraps met de roomkaas en verdeel hierover de zalm, avocado en kappertjes.
- Zet voor 5 minuten in het midden van de oven tot de rand van de pizza goudbruin ziet.
- Werk eventueel af met wat rucola.
Smakelijk!
Echt superlekker!! En zo gemakkelijk!
Weerom heerlijk! Ik heb weer lekker gescoord bij mijn vrouwtje!
Fijn dat te horen!! :)
Wat een lekkere combi van ingrediƫnten!
Dank je wel Demi!