Zomerplanning Kokerellen

IMG_6274 copy copy

Aan het weer zou je het misschien niet merken, maar de zomer staat voor de deur! Net als die langverwachte zomervakantie. Omdat ik helemaal pro offline gaan ben & genieten met vrienden en familie, en ik hoop dat jullie dat ook allemaal lekker veel kunnen doen deze zomer, pas ik het Kokerellen-publiceerschema iets aan voor de zomermaanden juli – augustus.

Nu zijn jullie van mij gewoon om 3 posts per week te krijgen, op maandag, woensdag & vrijdag. Dit zal tijdens de zomermaanden (dus vanaf 1 juli) teruggedrongen worden naar 2 posts per week op maandag en donderdag. Nog steeds meer dan inspiratie genoeg dus om de week door te komen, niet? Ook ga ik iets losser omspringen met de afwisseling tussen recepten & food gerelateerde onderwerpen, dus je mag een leuke mix verwachten!

Op de planning staan nog een heleboel leuke posts waaronder:

  • BBQ recepten: een 3 gangen menu die je op de barbecue kan klaarmaken.
  • Festival/Camping recepten: lunches on the go, eenpotsgerechten of gerechten waar je zelfs geen hitte voor nodig hebt.
  • Leuke zomerse hotspots, events die de moeite waard zijn om eens uit te checken
  • Nog veel meer…

MAAR! Niets staat al vast, dus heb je suggesties of zijn er nog dingen waar jij een recept over wil zien of waar jij meer over wil weten? Laat het dan zéker weten in de comments of via één van mijn social media kanalen. Ik vind het super fijn als jullie mij laten weten waar jullie op zitten te wachten, meer inspiratie voor mij, meer content voor jullie!

Merci aan jullie allemaal om mijn blog zo fervent te volgen. LOVE YOU GUYS!!5 gedachten over “Zomerplanning Kokerellen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *