Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Veenbessensaus
Totale bereidingstijd
00
uur
:
15
minuten
Voorbereidingstijd
00
uur
:
00
minuten
Bereidingstijd
00
uur
:
15
minuten
Afdrukken
Pin recept
Kookmodus
Rate het recept hier
4.50
van
2
beoordelingen
8
personen
Ingrediënten
350
g
cranberries
150
g
ahorn/agavesiroop*
1
sinaasappel
Zet een pannetje op het vuur met de cranberries en een kopje water.
Voeg de zeste van de sinaasappel toe, samen met het sap en de ahornsiroop.
Zet op middelhoog vuur voor ongeveer 15 minuten of tot de bessen helemaal plat gekookt zijn.
Blend indien wenselijk en laat afkoelen. Bewaar in een pot met afgesloten deksel.
*Voeg extra toe als je het graag erg zoet hebt. Ook kan je nog wat stevia toevoegen.
Rate dit recept
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!