20 stengels
Ingrediënten
- 1 vel bladerdeeg
- gemalen kaas kies je favoriete pittige kaas
- paprikapoeder optioneel
- sesamzaadjes optioneel
Verwarm de oven voor op 200°C.
Rol de lap bladerdeeg uit en snijdt er lange reepjes van.
Leg de reepjes met wat plaats ertussen op een bakplaat bekleed met bakpapier. Draai de reepjes een paar keer voor een fancy effect. Bestrijk ze eventueel met wat olijfolie voor een mooier goudbruin kleurtje.
Bestrooi de reepjes royaal met kaas en paprikapoeder, het maakt niet uit dat er wat naast valt. Dat wordt heerlijk krokant. Kruid af met peper en zout.
Bak de stengels ongeveer 8-10 minuten in de oven, tot ze goudbruin en opgeblazen zijn.
Laat ze even op de bakplaat afkoelen. Smullen maar!
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!