Ga terug

Geroosterde snoeptomaatjes dip

Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 200 gram Griekse yoghurt
  • 250 gram BelOrta snoeptomaatjes
  • een paar takjes verse groene kruiden tijm/oregano/rozemarijn/salie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 220°C.
  • Leg de tomaatjes in één laag op een bakplaat. Kruid met peper en zout en wat olijfolie. Meng goed.
  • Hak de groente kruiden fijn en verdeel over de tomaatjes.
  • Zet de tomaatjes voor 20-25 minuten in de oven. Ze mogen gebarsten zijn (die sappen willen we net!) en zelfs wat donker kleuren. Dat is extra smaak. Roosteren ze niet zo snel? Zet dan eventueel de grill bij aan.
  • Kruid de yoghurt met peper en zout en doe in een mooie serveerkom.
  • Verdeel daar de tomaatjes en alle sappen van het bakken over. Serveer meteen!