Breng water aan de kook voor de pasta.
Snij ondertussen de broccoli in hapklare roosjes en als je look gebruikt, schil en plet met de pers.
Bak de broccoli (en look) voor zo'n 3 minuten aan op middelhoog vuur in een beetje (kokos)olie in een pan met hoge zijden.
Schil ondertussen de appel en snij in blokjes van ongeveer 1 bij 1 centimeter.
Voeg de stukjes appel samen met de currykruiden en bak 1-2 minuten mee. Roer regelmatig om.
Voeg de pasta toe aan het pastawater en kook volgens de instructies. Giet af maar hou een kop pastawater aan de kant.
Doe de kokosmelk bij de broccoli en vul het blik half met water en voeg dit ook toe. Roer goed en breng aan de kook. Kruid af met peper en zout en eventueel een theelepeltje suiker of zoetstof.
Voeg de pasta toe aan de saus en voeg eventueel nog wat pastawater toe om de saus niet te droog te maken. Voeg de zalm toe, schep nog één keer om en serveer meteen.