14
Ingrediënten
- 1 vel bladerdeeg
- 50 g brie
- 1 peer
- 2 el Luikse stroop
- 3 el Maille graanmosterd (Moutarde à l'ancienne)
- 1 eigeel
Verwarm de oven voor op 200°C.
Rol het bladerdeeg uit en snij er met een ronde koekjesvorm of een glas gelijkmatige rondjes uit. De mijne heeft als diameter 6 centimeter.
Snij de peer en brie in fijne plakjes en in kleine blokjes
Bestrijk elk rondje bladerdeeg in het midden met een klein beetje van de graantjesmosterd maar hou de randen vrij.
Klop het eigeel los met een scheutje water en besmeer het bladerdeeg rondom de mosterd.
leg op de mosterd een plakje brie en een plakje peer.
Bak in de oven voor 10-12 minuten of tot de hapjes goudbruin zijn.
Klop de Luikse stroop los met een klein scheutje water.
Giet wat van de stroop over de hapjes met een lepel en serveer meteen.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!