Ga terug

Wentelteefjes met gekarameliseerde appels zonder suiker

Porties: 4 personen

Ingrediƫnten

  • 8 boterhammen
  • 4 eieren
  • een scheutje melk
  • 2 appels
  • 2 el boter
  • 2 el sucralose in poeder = 4 el suiker

Instructies

  • Klop de eieren los met het scheutje melk in een brede kom.
  • Zet een pan op het vuur en laat even voorverwarmen. Doe er een eetlepel van de boter in en laat smelten.
  • Dompel de boterhammen kort onder in het eimengsel en bak goudbruin langs beide kanten in de pan voor ongeveer 2-3 minuten per kant.
  • Schil ondertussen de appels en snij in dunne partjes. Doe de andere eetlepel boter met de sucralose in een steelpannetje en breng aan de kook.
  • Voeg de appeltjes toe en laat nog een paar minuten verder pruttelen tot de appeltjes gaar en goudbruin zijn.
  • Serveer de wentelteefjes met de gekarameliseerde appeltjes.