Ga terug
+ servings

Lauwwarme quinoaschotel met gegrilde herfstgroenten

Totale bereidingstijd 00uur:45 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:10 minuten
Bereidingstijd 00uur:35 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

Nog geen beoordelingen
4 personen

Ingrediënten

  • 200 g quinoa
  • 1 bouillonblokje
  • 1 kleine butternut pompoen
  • 3 rode bieten
  • 2 venkel
  • 2 el Italiaanse kruiden
  • een handjevol feta

  • Neem het bak accessoire en vul deze met de 250 gram quinoa. Giet er heet water over zodat alle quinoa ‘onder water’ staat en verkruimel het bouillonblokje erbij. Schep om.
  • Kook de quinoa gaar in 20 minuten op 180°C in de Airfryer XXL.
  • Snij de pompoen, venkel en rode biet in hapklare stukken. Doe ze in een kom, verdeel er peper, zout en Italiaanse kruiden over, samen met een eetlepel olijfolie.
  • Wanneer de quinoa het water helemaal heeft opgenomen, haal dan de quinoa uit de Airfryer en laat het bak accessoire even apart staan.
  • Rooster nu de groenten op 180°C voor 15 minuten in de Airfryer.
  • Voeg de groenten na het bakken bij de quinoa en verkruimel er feta over. Serveer met vers gehakte peterselie.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!