4 personen
Ingrediënten
- 12-16 scampi's (uit de diepvriezer ontdooid of vers)
- 800 g krielaardappelen
- 2 rode paprika's
- 2 courgettes (ik had groen en geel)
- 1 el cajunkruiden (of Mexicaanse kruiden)
Doe de scampi’s in een kom met een eetlepel olijfolie en de cajunkruiden. Meng goed met je handen en verdeel de scampi’s over de grillspiezen.
Snij de courgette, aardappel en paprika in hapklare stukken. Verdeel hierover ook een eetlepel olijfolie. Kruid met peper en zout.
Doe de groentes in de Airfryer XXL en bak op 200°C voor 15 minuten.
Leg het meerlaagsrekje op de groentes en leg de scampispiezen erop en bak voor 6 extra minuten tot de scampi's gaar zijn.
Serveer met frisse dipsaus van yoghurt en verse kruiden.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!