Ga terug
+ servings

Zoete aardappel stoof met worst en kikkererwten

Totale bereidingstijd 00uur:40 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:10 minuten
Bereidingstijd 00uur:30 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

5 van 2 beoordelingen
4 personen

Ingrediënten

  • 4 kippenworsten
  • 2 grote zoete aardappels
  • 1 blik kikkererwten
  • 150g spinazie
  • 400ml tomatensaus

  • Schil de zoete aardappel en snij in hapklare stukjes. Snij ook de kippenworst in hapklare stukjes.
  • Bak de kippenworst op 180°C voor 7 minuten in de Airfyer XXL. Hou op een bordje apart.
  • Plaats het bak accessoire in de Airfryer XXL. Doe de aardappelblokjes samen met de kikkererwten, tomatensaus en 500ml kokend water water in het bak accessoire en zet goed onder elkaar.
  • Bak voor 25-30 minuten tot de aardappelblokjes gaar zijn en de saus ingedikt is. Schep halverwege een keer om.
  • Voeg dan de worst en de spinazie toe. Schep om en bak nog twee minuten door om deze ingredienten te laten doorwarmen.
  • Serveer met versgehakte peterselie en eventueel wat gemalen kaas.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!