4 personen
Ingrediënten
- 4 kippenworsten
- 2 grote zoete aardappels
- 1 blik kikkererwten
- 150g spinazie
- 400ml tomatensaus
Schil de zoete aardappel en snij in hapklare stukjes. Snij ook de kippenworst in hapklare stukjes.
Bak de kippenworst op 180°C voor 7 minuten in de Airfyer XXL. Hou op een bordje apart.
Plaats het bak accessoire in de Airfryer XXL. Doe de aardappelblokjes samen met de kikkererwten, tomatensaus en 500ml kokend water water in het bak accessoire en zet goed onder elkaar.
Bak voor 25-30 minuten tot de aardappelblokjes gaar zijn en de saus ingedikt is. Schep halverwege een keer om.
Voeg dan de worst en de spinazie toe. Schep om en bak nog twee minuten door om deze ingredienten te laten doorwarmen.
Serveer met versgehakte peterselie en eventueel wat gemalen kaas.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!