4 personen
Ingrediënten
- 1 spitskool
- 200 g baconreepjes
- 1 blik kokosmelk
- 2 el curry kruiden
- 2 el sojasaus
- 1 banaan
- een handjevol geroosterde cashews
Rijst en koriander voor het serveren
Snij de spitskool doormidden en verwijder het harde onderste. Snij in fijne reepjes met een hakmes.
Doe wat olie in een wokpan en voeg de baconreepjes toe. Bak ze krokant.
Bak nu de spitskool mee voor 3-4 minuten. Is je pan iets te vol? Voeg dan een scheutje water toe, dat helpt bij het slinken.
Voeg de curry kruiden toe en bak 1 minuut mee en voeg dan de kokosmelk toe. Schep goed om.
Snij de banaan in halve maantjes en voeg toe. Laat pruttelen voor 5 minuten. Voeg dan de sojasaus toe en de cashews. Schep goed om.
Serveer met de rijst en eventueel verse koriander.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!