Ga terug
+ servings

Italiaanse bladerdeeghapjes met parmaham en burrata

Voorbereidingstijd10 min
Bereidingstijd10 min
Porties: 5 hapjes

Ingrediënten

  • 5 vierkante vellen bladerdeeg 300g
  • 100 gram pesto
  • 2 trostomaten
  • 5 plakjes parmaham
  • 1 eigeel
  • 1 bol burrata of buffelmozzarella
  • Een handje vol rucola
  • Balsamico crème voor de afwerking

Instructies

  • Was je tomaten en snij in plakken van 1 centimeter dikte.
  • Beleg elk plakje bladerdeeg met een royale theelepel van de pesto, een schijfje tomaat en een plakje parmaham. Kruid met peper en zout.
  • Klop het eigeel los met een klein scheutje water. Vouw twee van de hoekjes van het bladerdeeg naar elkaar toe voor een leuke vorm en bestrijk het bladerdeeg met het eigeel.
  • Herhaal met alle velletjes bladerdeeg.
  • Plaats de bladerdeeghapjes op de Crisp bakplaat en bak in de oven voor 8-10 minuten tot ze goudbruin zijn.
  • Haal de burrata of buffelmozzarella uit elkaar met twee vorken. Werk de bladerdeeghapjes af met de zachte kaas, wat rucola en een scheutje balsamico crème. Serveer meteen. Smakelijk!