1 persoon
Ingrediënten
Voor de sandwiches met hummus:
- 2 Harrys Natuur sandwiches
- 4 eetlepels hummus
- 2 baby komkommers
- 10 kerstomaatjes
- Een handjevol besjes ik nam blauwe bes en framboos
Voor de sandwiches met pindakaas:
- 2 Harrys Natuur sandwiches
- 2 eetlepels pindakaas
- 1 kleine appel
- 8 halve pecannoten
- 2 eieren
Voor de sandwiches met confituur:
- 2 Harrys Natuur sandwiches
- 2 eetlepels roomkaas
- 2 eetlepels chia confituur*
- 8 frambozen
- 100 gram edamame boontjes
- 10 kerstomaatjes
Voor de sandwiches met hummus:
Snij de sandwiches doormidden en besmeer met hummus.
Snij de tomaatjes in kwartjes en de komkommer in dunne plakjes. Beleg de sandwiches met de groentjes.
Gebruik kleine prikkertjes om satés te maken van de bessen.
Voor de sandwiches met pindakaas:
Kook de eitjes in kokend water voor 11 minuten.
Snij de sandwiches doormidden en besmeer met pindakaas.
Snij de appel in dunne plakjes en beleg de sandwiches ermee. Verdeel er de pecannoten over.
Spoel de eieren af onder koud water en verwijder de eierschaal. Snij doormidden en kruid met peper en zout.
Voor de sandwiches met confituur:
Snij de sandwiches doormidden en besmeer met roomkaas en de chia confituur.
Verdeel daarop de frambozen.
Kook de edamame boontjes volgens de verpakking en spoel af onder koud water. Snij de tomaatjes doormidden en mix met de edamame boontjes. Kruid met wat grof zeezout.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!