4 personen
Ingrediënten
- 300 gram korte pasta
- 10-15 zongedroogde tomaten ik nam in olie
- 3 teentjes knoflook
- 1 bouillonblokje
- 200 gram spinazie
- 50 gram geraspte mozzarella
- 250 ml melk
Zet een grote pan met hoge randen op middelhoog vuur en laat opwarmen.
Laat de zongedroogde tomaten wat uitlekken en snij ze in kleine stukjes. Snij ook de look in stukjes of pers met een knoflookpers
Bak de tomaten voor 1 minuut in een pan en voeg dan de look toe. Bak voor 30 seconden tot de look geurig is.
Voeg 500 ml water toe aan de pan samen met het bouillonblokje en de pasta en breng al roerend aan de kook.
Als al het water opgenomen is maar de pasta nog niet gaar is, voeg er dan nog een glaasje water bij.
Zodra de pasta al dente is, draai het vuur laag en voeg de mozzarella en melk toe en meng door elkaar. Er zou een dikkige saus moeten ontstaan rond de pasta.
Voeg de spinazieblaadjes toe in delen en schep onder de pasta om ze te garen.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!