4 personen
Ingrediënten
- 360 gram korte pasta
- 4 eieren
- 200 gram MSC zalm uit blik
- 150 gram kerstomaatjes
- 1 komkommer
- 6 kleine kleine augurkjes optioneel
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels (volle) yoghurt
Kook de pasta volgens de instructies.
Breng water aan de kook voor de eitjes en kook ze voor 11 minuten. Spoel ze onder koud water en laat ze volledig afkoelen.
Pel de eitjes en snij in kwarten. Snij de komkommer in kleine blokjes, de tomaatjes doormidden.
Laat de pasta volledig afkoelen en meng de mayonaise en yoghurt eronder. Kruid royaal met peper en zout.
Giet het vocht van de zalm en verwijder het kraakbeen. Schep de zalm onder de pasta samen met de gesneden groentjes.
Serveer de pasta met de eitjes.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!