Ga terug
–+ servings

Ontbijtwafels

Totale bereidingstijd 00uur:20 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:10 minuten
Bereidingstijd 00uur:10 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

4.62 van 26 beoordelingen
6 wafels

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 100 gram Griekse yoghurt
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 50 ml melk
  • 100 gram zelfrijzende (volkoren) bloem

  • Breek de eieren en doe ze samen met de Griekse yoghurt en de vanille-extract in een kom en meng met een garde tot een glad geheel.
  • Voeg dan de zelfrijzende bloem toe en meng tot de bloem net opgenomen is. Voeg dan langzaam de melk toe tot een dik lopend mengsel. Laat het deegje zo'n tien minuten rusten.
  • Verwarm je wafelijzer voor en bak de wafels in het wafelijzer voor zo'n 3-5 minuten tot ze goudbruin zijn. Check bij de eerste wafels dat ze helemaal goed doorbakken zijn.
  • Serveer ze meteen met vers fruit en wat extra yoghurt.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!