Ga terug

Ingrediënten

  • 1 volkoren brood rond rustiek brood
  • 1 pak Aoste Le Végétarien Méditerrannée
  • 3 gekookte eitjes
  • 1/2 de komkommer
  • 1 rode paprika
  • 1 grote tomaat
  • 80 gram kruidenkaas
  • 79 gram babyspinazie

Instructies

  • Snij het brood doormidden en verwijder wat van het binnenste, maar laat een ruime boord. Gebruik het verwijderde brood voor een lekkere broodpudding, broodkruim of krokante broodkorstjes.
  • Snij de komkommer, paprika, tomaat en de gepelde eitjes in fijne plakjes.
  • Bestrijk de binnenkant van het brood met de kruidenkaas.
  • Beleg de bodem van het brood dan met de spinazie, tomaat, paprika, komkommer, eitjes en de sneetjes Le Végétarien Méditerrannée.
  • Leg de bovenzijde van het brood er weer op en druk goed aan. Pak het brood eventueel in in boterhampapier om het mee te nemen op je volgende wandeling of picknick.