4 personen
Ingrediënten
- 500 g krieltjes
- 1 ui
- 2 teentjes look
- 1 aubergine
- 2 wortelen
- 1 bouillonblokje
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 blik Bonduelle kikkererwten of linzen
- Peterselie om te serveren
Was de krieltjes en snij de grotere doormidden.
Snij de ui en teentjes look fijn.
Zet een grote braadpan op het vuur en voeg wat olijfolie toe. Stoof de ui glazig voor 2 minuten, voeg dan de look toe.
Snij ondertussen de aubergine en wortelen in hapklare stukjes.
Voeg de wortelen en aubergine en wortelen toe en stoof mee voor een paar minuutjes.
Voeg de tomatenblokje toe, krieltjes, het bouillonblokje en 500ml water. Breng aan de kook.
Giet de kikkererwten af en voeg toe aan het stoofpotje.
Laat koken voor 10-15 minuten tot de krieltjes gaar zijn en de saus is ingedikt.
Serveer met fijngehakte peterselie.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!