Go Back
Recept afdrukken
4 van 3 stemmen

Porties: 2 personen

Ingredi├źnten

  • Twee middelgrote zoete aardappels
  • 100 g baby spinazie
  • 200 g Kleine trostomaten
  • Twee zalmfilets vers of ontdooid uit de vriezer
  • Een handje vol verse tijm
  • 50 g feta

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180┬░.
  • Schil de zoete aardappelen. Snij in dunne plakjes van ongeveer een halve centimeter.
  • Verdeel een scheutje olijfolie over de plakjes aardappel en kruid met peper en zout. Rits de tijm en verdeel over de aardappel.
  • Leg de schijfjes aardappel op een bakplaat. Zet deze al voor 15 minuutjes in de oven.
  • Verdeel hier dan de baby spinazie over. Leg je daar dan weer vervolgens de tomaatjes erop.
  • Dep de zalm droog en leg in het midden van de bakplaat.
  • Zet de schotel in de oven en bak voor 10 minuten. Vertel dan de feta over de schotel en bak nog over 5 minuten. Serveer meteen.