2 personen
Ingrediënten
- 2 middelgrote zoete aardappels
- 100 g baby spinazie
- 200 g Kleine trostomaten
- 2 zalmfilets vers of ontdooid uit de vriezer
- Een handje vol verse tijm
- 50 g feta
Verwarm de oven voor op 180°.
Schil de zoete aardappelen. Snij in dunne plakjes van ongeveer een halve centimeter.
Verdeel een scheutje olijfolie over de plakjes aardappel en kruid met peper en zout. Rits de tijm en verdeel over de aardappel.
Leg de schijfjes aardappel op een bakplaat. Zet deze al voor 20 minuutjes in de oven.
Verdeel hier dan de baby spinazie over. Leg je daar dan weer vervolgens de tomaatjes erop.
Dep de zalm droog en leg in het midden van de bakplaat.
Zet de schotel in de oven en bak voor 10 minuten. Vertel dan de feta over de schotel en bak nog over 5 minuten. Serveer meteen.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!