Recept afdrukken

Cajun gekruide scampi’s met gegrilde courgette, aardappel, paprika

Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 12-16 scampi's (uit de diepvriezer ontdooid of vers)
  • 800 g krielaardappelen
  • 2 rode paprika's
  • 2 courgettes (ik had groen en geel)
  • 1 el cajunkruiden (of Mexicaanse kruiden)

Instructies

  • Doe de scampi’s in een kom met een eetlepel olijfolie en de cajunkruiden. Meng goed met je handen en verdeel de scampi’s over de grillspiezen.
  • Snij de courgette, aardappel en paprika in hapklare stukken. Verdeel hierover ook een eetlepel olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • Doe de groentes in de Airfryer XXL en bak op 200°C voor 15 minuten.
  • Leg het meerlaagsrekje op de groentes en leg de scampispiezen erop en bak voor 6 extra minuten tot de scampi's gaar zijn.
  • Serveer met frisse dipsaus van yoghurt en verse kruiden.