4 personen
Ingrediënten
- 400 g kipgehakt
- 300 g woknoedels
- 4 wortelen
- 1 komkommer
- 4 radijsjes
- 2 lente-uitjes optioneel
Voor de marinade:
- 4 el sojasaus
- 2 el honing
- 1/2 tl chiliflakes
Bak het kipgehakt rul in een pan. Kook ondertussen de noedels volgens de verpakking.
Meng de ingrediënten voor de marinade in een klein kommetje. Voeg de marinade toe als het gehakt bijna klaar is en laat het even indikken in de pan.
Was de komkommer en de radijsjes. Rasp de wortelen. Maak met een dunschiller fijne slierten van de alle groentes. Snij de lente-ui in dunne ringen.
Serveer de noedels met het gehakt en de groentjes. Werk af met wat sesamzaadjes en eventueel gebakken uitjes.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!