Ga terug
+ servings

Amandelkoekjes

Totale bereidingstijd 00uur:20 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:10 minuten
Bereidingstijd 00uur:10 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

5 van 1 beoordeling
15 koekjes

Ingrediënten

  • 200 g amandelmeel
  • 75g sucralose kristalkorrel (175g suiker)
  • 2 eiwitten
  • 100 g geschaafde amandelen

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Meng het amandelmeel met de korrel en de eiwitten in een kom tot een egaal mengsel.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier en rol kleine balletjes van het deeg. Maak tussendoor af en toe je handen nat, dan kleeft het deeg minder.
  • Rol de balletjes door de geschaafde amandelen en leg ze naast elkaar op de bakplaat.
  • Bak ze goudbruin, ongeveer 8 – 10 minuten. Laat ze volledig afkoelen.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!