Ga terug
–+ servings

Curry noedels met gehakt en groenten

Totale bereidingstijd 00uur:20 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:05 minuten
Bereidingstijd 00uur:15 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

4.50 van 6 beoordelingen
4 personen

Ingrediënten

  • 400 gram gehakt
  • 2 eetlepels currypasta
  • 1 rode paprika
  • 1 courgette
  • 1 blik tomatenblokjes 400g
  • 200 ml (kokos)room
  • 200 gram eiernoedels

Voor het serveren

  • verse koriander
  • gefrituurde uitjes
  • crispy chili olie

  • Neem een pan met hoge zijden. Zet op middelhoog vuur en voeg een scheutje olie toe.
  • Bak het gehakt goudbruin in 2-3 minuten. Het hoeft nog niet volledig gaar te zijn.
  • Snij ondertussen de paprika en courgette en fijne stukken.
  • Voeg de currypasta toe samen met de groenten en roerbak 2 minuten.
  • Voeg de tomatenblokjes toe, kruid af met peper en zout en eventueel een theelepel suiker als je tomaten aan de zure kant zijn.
  • Laat zo'n 10 minuten pruttelen en voeg dan de room toe. Kook ondertussen de noedels volgens de instructies op de verpakking.
  • Giet de noedels af en voeg ze bij de saus. Schep alles om en kruid af naar smaak en met toppings naar keuze.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!