2 personen
Ingrediënten
- 400 g kipgehakt natuur
- 2 el chili kruidenmix*
- 1 grote romeinse sla of 2 kleintjes
- 1/2 de komkommer
- 10 kerstomaatjes
- een handjevol gemalen kaas
- zure room _optioneel_
Zet een pan op het vuur en verwarm er een theelepel olie in.
Bak het gehakt rul (gaar) en goudbruin. Voeg dan de chilikruiden toe met een scheutje water, dan droogt het vlees niet uit. Bak nog zo'n 3 minuten mee.
Snij ondertussen het onderste van de sla eraf en haal de bladeren uit elkaar. Zo krijg je individuele "taco" bladeren.
Snij de tomaat en komkommer in fijne stukjes.
Schep in elke "taco" wat van het gebakken gehakt en werk af met de groenten, wat van de gemalen kaas en eventueel de zure room. Kruid met peper en zout indien nodig.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!