16 grote muffins/30 kleintjes
Ingrediënten
- 160 g zelfrijzende bloem
- 120 g witte suiker
- 100 ml neutrale olie
- 200 g aardbeien yoghurt of gewone
- 1 ei
- 100 g aardbeien
Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng de bloem met de suiker in een kom.
Maak een kuiltje in het midden en voeg daar de olie, het ei en de yoghurt toe.
Begin met het mixen van de ingrediënten van binnen naar buiten tot alles net goed gemengd is.
Snij de aardbeien in kleine stukjes en voeg de helft aan het deeg toe.
Leg in een cupcake bakvorm cupcake papiertjes en vul tot 3/4de met deeg.
Voeg de overige aardbeien toe aan de bovenkant.
Bak de muffins voor 25 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
Laat even afkoelen voor je ze op eet.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!