Ga terug
+ servings

Aardbeien-yoghurt muffins

Totale bereidingstijd 00uur:35 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:10 minuten
Bereidingstijd 00uur:25 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

Nog geen beoordelingen
16 grote muffins/30 kleintjes

Ingrediënten

  • 160 g zelfrijzende bloem
  • 120 g witte suiker
  • 100 ml neutrale olie
  • 200 g aardbeien yoghurt of gewone
  • 1 ei
  • 100 g aardbeien

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Meng de bloem met de suiker in een kom.
  • Maak een kuiltje in het midden en voeg daar de olie, het ei en de yoghurt toe.
  • Begin met het mixen van de ingrediënten van binnen naar buiten tot alles net goed gemengd is.
  • Snij de aardbeien in kleine stukjes en voeg de helft aan het deeg toe.
  • Leg in een cupcake bakvorm cupcake papiertjes en vul tot 3/4de met deeg.
  • Voeg de overige aardbeien toe aan de bovenkant.
  • Bak de muffins voor 25 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
  • Laat even afkoelen voor je ze op eet.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!