Ga terug
–+ servings

Student food: Tortellini met pesto & tomaatjes

Totale bereidingstijd 00uur:10 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:05 minuten
Bereidingstijd 00uur:05 minuten
Afdrukken

Rate het recept hier

Nog geen beoordelingen
2 grote porties

Ingrediënten

  • 1 pak tortellini ik nam ricotta & spinazie
  • 200 g kerstomaatjes
  • 100 g pesto
  • 100 g Parmezaanse kaas
  • Pijnboompitten optioneel

  • Kook de pasta volgens de instructies, meestal rond de 4 minuten.
  • Giet af, maar laat een heel klein beetje pastawater in de kookpot zitten met de pasta.
  • Voeg de pesto toe alsook de kerstomaatjes die gehalveerd werden.
  • Werk elk bord af met extra Parmezaanse kaas en eventueel wat pijnboompitten.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!