2 personen
Ingrediënten
- 2 stukken zalm
- 10 kerstomaatjes
- 200 gram aspergetips of snij je asperges in 3
- 400 gram gewassen krieltjes
- 1 citroen
- 1 takje rozemarijn optioneel
Verwarm de oven voor op 170°C.
Snij de krieltjes in twee en leg ze op de bakplaat samen met de tomaatjes. Verdeel er wat olijfolie over, kruidt af met peper en zout en met wat blaadjes rozemarijn (gedroogd kan ook hoor!). Steek deze alvast 10 minuten in de oven.
Snij een vel bakpapier in twee zodat je twee lange repen krijgt.
Verdeel de asperges over de twee bakpapiertjes zodat ze een bedje vormen voor de zalm. Giet er een beetje olie over en kruidt af met peper en zout.
Leg de zalm op de asperges en kruidt opnieuw af met peper en zout.
Snij de citroen in dunne schijfjes en leg op de zalm. Vouw de pakketjes helemaal dicht.
Leg de zalm bij op de bakplaat en bak nog zo'n 25 minuten tot alles gaar is.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!