Ingrediënten
Groene vulling:
- 1/2 de avocado
- 1/2 de citroen
Rode vulling:
- 2 el hummus zelfgemaakt of van de winkel
- 1 tl paprikakruiden
Gele vulling:
- 1 tl mosterd
- 2 el mayonaise
Extra toppings:
- Lente-uitjes
- Verse kruiden
- Sesamzaadjes
Als je een eierprikker hebt, prik dan in elk eitje onderaan een gaatje. Dit zorgt er voor dat de eigelen mooi in het midden blijven tijdens het koken.
Doe de eieren in een grote pot met kokend water en laat 12 minuten koken.
Spoel ze meteen af onder koud water en laat ze 10 minuten in koud water afkoelen.
Pel de eieren en halveer ze.
Per topping doe telkens 4 eigelen in een kom en meng met de overige ingrediënten. Vergeet niet af te kruiden met peper en zout!
Doe elke topping in een afsluitbaar zakje en druk de vulling naar één kant zoals bij een spuitzak. Knip een klein hoekje van het zakje en met gelijkmatige druk vul de ei-halfjes opnieuw met de vulling.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!