4 personen
Ingrediënten
- 300 g parelcouscous
- 1 kleine flespompoen
- 2 rode uien
- 50 g walnoten
- 50 g gedroogde veenbessen
- 100 g rucola
- 100 g zachte geitenkaas
- 1 el gedroogde tijm
Verwarm de oven voor op 200°C.
Schil de flespompoen en snij in blokjes van ongeveer 1 bij 1 centimeter. Schil de rode ui en snij in partjes.
Verdeel de pompoen en ui over een bakplaat en verdeel er wat olie over. Kruid met peper en zout en de gedroogde tijm.
Bak in de oven voor 20-25 minuten tot de pompoen en ui beetgaar zijn.
Kook de parelcouscous volgens de instructies in kokend water. Giet af en doe terug in de pot.
Hak de walnoten fijn en doe ze samen met de veenbessen, pompoen en ui bij de couscous.
Meng goed om de ingrediënten te verdelen.
Serveer de salade met de rucola en verdeel er de zachte geitenkaas over.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!