Ga terug
+ servings

Parelcouscous met gegrilde pompoen, ui en walnoten

Totale bereidingstijd 00uur:40 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:10 minuten
Bereidingstijd 00uur:30 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

5 van 4 beoordelingen
4 personen

Ingrediënten

  • 300 g parelcouscous
  • 1 kleine flespompoen
  • 2 rode uien
  • 50 g walnoten
  • 50 g gedroogde veenbessen
  • 100 g rucola
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 1 el gedroogde tijm

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Schil de flespompoen en snij in blokjes van ongeveer 1 bij 1 centimeter. Schil de rode ui en snij in partjes.
  • Verdeel de pompoen en ui over een bakplaat en verdeel er wat olie over. Kruid met peper en zout en de gedroogde tijm.
  • Bak in de oven voor 20-25 minuten tot de pompoen en ui beetgaar zijn.
  • Kook de parelcouscous volgens de instructies in kokend water. Giet af en doe terug in de pot.
  • Hak de walnoten fijn en doe ze samen met de veenbessen, pompoen en ui bij de couscous.
  • Meng goed om de ingrediënten te verdelen.
  • Serveer de salade met de rucola en verdeel er de zachte geitenkaas over.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!