Ga terug
+ servings

Pittige enchiladas met kip

Totale bereidingstijd 00uur:45 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:15 minuten
Bereidingstijd 00uur:30 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

Nog geen beoordelingen
4 -6 personen

Ingrediënten

  • 8 wraps
  • 2 pakken Mexicaanse groenten 400g*
  • 500 g kipfilet gebakken en afgekoeld
  • 3 potten salsasaus
  • 2 el chili mix kruiden de zoete variant of andere Mexicaanse kruiden
  • 100 g gemalen kaas

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Scheur de kip met twee vorken in kleine hapklare stukjes.
  • Meng de groenten en de kip met de salsasaus en de chilikruiden.
  • Neem een wrap, leg een royale hoeveelheid van de vulling in het midden en rol op en leg in een ovenschaal.
  • Herhaal voor de overige wraps.
  • Bedek de bovenkant met een beetje van de vulling en vooral met de gemalen kaas.
  • Zet in de oven voor 30 minuten tot de bovenkant goudbruin kleurt.
*Vind je dit niet in de supermarkt? Koop dan een blikje maïs & zwarte bonen en doe er nog wat groentjes bij. Net zo lekker!

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!