Doe het kip gehakt in een pan met wat olijfolie en bak rul. Voeg na 4 minuten de kruidenmix toe en bak mee voor een paar minuutjes. Blus af met een goede scheut water zodat er een sausje ontstaat rond het gehakt. Kruid met peper en zout. Draai het vuur uit.
Spoel de kidney bonen af en roer ze onder het gehakt.
Leg de kleine tortilla’s op een bakplaat. Besmeer de wrap eventueel met wat olijfolie voor een extra bruin kleurtje en draai de besmeerde kant naar beneden. Verdeel de cheddar over de wrap en dan het kipgehakt. Vouw de wrap in twee. Bak voor 5 minuten en draai de wraps dan om en laat ze nog zo’n 5 minuten bakken. Het is de bedoeling dat de tortilla’s krokant zijn en de kaas gesmolten is.
Serveer warm en werk af met je favoriete toppings!
*De Mexicaanse krokante taco's worden gemaakt van maïstortilla's, maar die zijn niet altijd even gemakkelijk te vinden. ** Ik hou van gepekelde rode ui dus heb hierboven toegelicht hoe ik deze maak!