Doe de amandelmelk en azijn in een glas en laat staan terwijl je de rest van de ingrediënten klaarzet.
Verwarm ondertussen je wafelijzer voor. Ik zette de mijne iets verder dan halfweg.
Doe de bloem en de haver bij elkaar en mix goed door. Voeg een klein snuifje zout toe.
Maak een kuiltje in de bloem en giet daarin de ahornsiroop, olie en melk. Meng goed door.
Vergeet je wafelijzer niet in te oliën en doe dan het deeg in het wafelijzer. Bak voor zo'n 3 minuten of tot goudbruin.
Serveer met je favoriete fruit. Ik maakte de snelste coulis aller tijden: blauwe bessen in een pannetje opwarmen met wat ahornsiroop.
Notes
*Ik had enkel patisseriebloem dus ik nam dit + 1,5tl bakpoeder. Je kan ook volkorenbloem, boekweit of spelt gebruiken. **Ik had frambozenazijn in huis, maar gewone azijn, wittewijnazijn of appelazijn kunnen ook prima!