Video: 3x gezond ijs

Vandaag deel ik een van mijn favoriete gezonde nagerechtjes, namelijk bananenijs. Hiervoor heb je maar één ingrediënt nodig. Je raadt het al: bananen! Ik laat jullie in deze video niet alleen zien hoe je de klassieke versie maakt, maar ook hoe je een zalige bosvruchten variant & een (iets naughty-er) heerlijke snickersversie. Het enige wat je voor dit recept nodig hebt om pureerproblemen te voorkomen is een stevige staafmixer, zoals deze MultiQuick 9 van Braun. Heb je die nu niet in huis? Dan is vandaag your lucky day! Ik geef namelijk op mijn Facebook-pagina deze allernieuwste super krachtige staafmixer weg aan één van mijn volgers. Ga daar dus zeker een kijkje nemen om je kans te wagen.

Hebben jullie al eens bananenijs gemaakt? Wat is jullie favoriet? Laat het achter in de comments! Have a great one! x4 gedachten over “Video: 3x gezond ijs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.