Vanaf nu is’t voor écht

laptop

Afbeelding door Unsplash

Je passie volgen. Je dromen nastreven. Bewust kiezen voor iets waar je oprecht gelukkig van wordt. Deze uitspraken heb ik doorheen mijn leven ontzettend vaak gehoord. En ondanks dat ik geloofde dat sommigen dat zeker konden, besliste ik voor mezelf dat het er niet in zat of dat er gewoon te veel negatieve elementen aan verbonden waren. Financiële onzekerheid, creativiteit die misschien ineens blokkeert of gewoon dat mensen interesse verliezen. Na een jaar pieker- en uitstelgedrag schrijf ik dan toch eindelijk deze post, een tikkeltje zenuwachtig maar vooral op het puntje van mijn stoel om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen.

Want ja, het is voor écht! Twee jaar heb ik mijn hart en ziel in mijn blog gestoken en van jullie, mijn lezers, heb ik zoveel liefde terug gekregen. Lange avonden, plotselinge nachtelijke ideeën, drukbezette weekenden, niets was te veel. Ik deed het allemaal met zoveel liefde. Daarom heb ik dan ook besloten mijn passie (die ik pas echt ontdekte toen ik mijn blog startte) gewoon achterna te gaan! Een maand geleden heb ik mijn voltijdse job opgezegd en gesolliciteerd voor een nieuwe deeltijdse job. En voor  de rest? Ga ik gewoon door met Kokerellen! Kokerellen wordt gewoon een heus bedrijfje, ik kan het zelf nog niet goed geloven. :)

Gaat er nu van alles veranderen?

Achter de schermen gaat er heel wat veranderen, maar de content op mijn blog zal nog steeds dezelfde blijven. Authenticiteit staat bij op nummer 1 en daar zal ik in de toekomst zeker niet van afwijken. Er zullen allicht samenwerkingen komen, maar dat zorgt er alleen maar voor dat ik steeds nieuwe en innovatieve inhoud voor jullie kan brengen, dus dat lijkt me zeker en vast een win-win!

Het schema van Kokerellen blijft hetzelfde. Maandag – woensdag – vrijdag komt er iets nieuws online en ik sta te springen om met nieuwe dingen te gaan experimenteren. Nu ik wat meer tijd heb door de week staan er alvast enkele vernieuwingen op de planning, waar jullie snel meer over zullen weten! :)

Dikke dikke merci

Verder wil ik jullie alleen maar ontzettend bedanken voor de eeuwige steun en de vele bezoekjes aan mijn blog! Zonder jullie was er van dit alles geen sprake. Dankzij jullie kan ik gewoon van mijn passie mijn beroep maken (of dat ga ik toch proberen :D). Een welgemeende merci! Moesten jullie nog vragen hebben, stel ze gerust in de comments en dan beantwoord ik ze met veel plezier.

Fijn weekend mijn allerliefste lezers! X Ellen35 gedachten over “Vanaf nu is’t voor écht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.