Regenboog wrap
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als mijn eten wat kleur heeft wordt ik er extra vrolijk van! Zeker als de zomer er weer zit aan te komen, probeer ik niet meer alleen donkerbruine stoofpotjes te maken, maar grijp ik steeds vaker naar kleurrijke receptjes, zoals deze super gemakkelijke vegetarische lunchwrap met hummus en kleurrijke groenten.
Ik vind het heerlijk om wraps mee te nemen als lunch ter afwisseling van een klassieke boterham. Ze blijven veel lekkerder vers ondanks dat ze in een brooddoos verpakt zitten en het beleg trekt er zo niet in. En tortilla’s zijn ten slotte ontzettend veelzijdig, je kan ze vullen met alle smaken die je maar wil.
Vandaag dus een heerlijke lentevariant met een bommetje van kleur. Ik gebruik de rode kool van Camp’s, die al super smaakvol is op zich en vul mijn wrap goed aan met allerlei andere kleurrijke groenten. Je kan helemaal zelf bepalen, op basis van wat je lekker vindt.
Als saus zou je kunnen afwerken met mayonaise, maar er zijn zoveel andere mogelijkheden om je wrap niet te droog te laten worden. Ik kies bij deze groentencombinatie dan ook voor hummus, een gezonde variant die je ook super gemakkelijk zelf kan maken.
Ingrediƫnten
- 2 grote tortilla's
- 2 el hummus
- 2 el Camp's rode kool
- 4 kerstomaatjes
- 1/2de komkommer
- 1 wortel
- handjevol rucola
Notes
*Maar kies wat je zelf lekker vindt!
Enjoy!
Yummie dat lijkt me lekker!
Hoe meer kleur hoe liever! Zeker bij wraps :)
Helemaal mee eens! :)