Quiche met courgette en feta

quiche3 Het eerste Paasreceptje is een feit! En wat voor eentje, we starten met een knaller. :) Haha, nee even serieus. Een quiche wordt naar mijn mening altijd menig gesmaakt wanneer het wat warmer begint te worden. Daarnaast is het ook nog eens lekker gemakkelijk om een grote hoeveelheid te maken, zodat al je gasten een stukje kunnen proeven. Ideaal voor een Paasbrunch als je het mij vraagt. Of gewoon omdat je zin hebt in een heerlijke quiche! ;)

Omdat het leuk is voor bloggers om elkaar te steunen, en ook voor mijn lezers om andere blog horizonten te verkennen, doe ik vandaag mee aan een boogruil met het bloggersduo Elien & Robbe van Een Bord Vol. Zij proberen net als ik eenvoudige en vooral lekkere gerechtjes uit hun hoed te toveren & daarom leek het ons leuk om eens een recept dat we normaal elk op onze eigen blog zouden delen, op elkaars blog tentoon te stellen.

Om een lang verhaal kort te maken, ik maakte voor de post van vandaag een heerlijke quiche met courgette en feta met maar 5 ingrediënten. Jep, en hij is nog gezond ook! Zo gemakkelijk en lekker, maak maar snel een boodschappenlijstje om hem zelf ook eens uit te testen. ;)

Het recept voor deze heerlijke quiche kan je hier vinden!

Smakelijk!

quiche1

You may also like11 thoughts on “Quiche met courgette en feta”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *