Pre-order Gezellig Kokerellen

Hip hip HOERA! De pre-order voor de gesigneerde exemplaren van Gezellig Kokerellen is officieel geopend. Ik heb een beperkt aantal exemplaren van mijn kookboek besteld die ik zal signeren en verzenden zodra het boek beschikbaar is.

Maar het boek komt toch pas in april uit?

Gezellig Kokerellen zal inderdaad in april verschijnen, maar ik kreeg van veel mensen de vraag of ze het boek al cadeau kunnen geven met de feestdagen. Daarom voorzien wij een cadeaubon voor iedereen die wil. Zo kan je toch iets tastbaar afgeven in afwachting van het effectieve boek.

.

Wat staat er in het boek?

Minder tijd in de keuken, meer tijd aan tafel!

Evenwichtig en lekker eten, of het nu een snelle hap is of een dampende ovenschotel, iedereen houdt er van. Het liefst van al in goed gezelschap. Maar hoe begin je eraan zonder stress, ‘ontplofte’ keuken of hoogstaande culinaire voorkennis?

In vijf hoofdstukken deel ik meer dan 80 overheerlijke recepten en handige tricks voor elke gelegenheid om

 • die Monday blues van je gezin te verjagen,
 • je vrienden van heerlijke happekes te voorzien,
 • een familiefestijn te organiseren,
 • te scoren op een date night,
 • een bordje comfort food te bereiden met een maximum aan me time!


Hoeveel kost het boek?

Gezellig Kokerellen kost € 22,99. Wil je het boek laten opsturen, dan komt er een handling fee bij van € 2,99. Je kan het boek in april ook komen ophalen, in Antwerpen en mogelijks ook in enkele andere grote steden.

Wil jij een van deze exemplaren bemachtigen?

Vul dan hieronder je gegevens in en bemachtig een van de allereerste exemplaren. Opgelet, de pre-order kan enkel verstuurd worden binnen België.

Zodra je gegevens bij ons binnenkomen krijg je een e-mail met de betalingsgegevens. Eens wij je betaling hebben ontvangen, krijg je nog een bevestigingsmail.

  JOUW CONTACTGEGEVENS:

  LEVERADRES: (Naam enkel in te vullen indien verschillend van contactgegevens hierboven)

  * deze velden zijn verplicht

  Ja, ik wens dit boek als kerstcadeau te geven, dus krijg graag een cadeaucheque toegestuurd.