Ons huwelijk

Belofte maakt schuld. Ondanks dat velen mijn site waarschijnlijk ontdekken door de receptjes, kreeg ik toch massaal veel reacties om ook een blogpost te schrijven over ons huwelijk. Hoewel ik gemakkelijk een nieuwe blog kan starten met alle dingen die ik te vertellen heb (haha, dat ben ik dan weer), probeer ik het vandaag kort en bondig te houden met een reeks foto’s (met dank aan onze fantastische fotografes Irmy & Ellen) die voor zich spreken. Kijken jullie mee?

(PS: Geniet van de glimpsen van Mr. Kokerellen, want this is a one and only thing!)

10.00 – Vertrek vanuit de Kempen

Ondanks mijn naadloos Antwerps accent (haha, not really) ben ik nog altijd een kempendochter. De dag zelf ging ik dan ook bij mijn ouders klaarmaken. Outfit details (zoals de echte bloggers dat doen zeker): trouwjurk: Rembo Styling/schoenen: Zalando/juwelen: IMaGiN/Make-up: Judith Van Peer/Haar: mijn schoonmamatje/Zonnebril: Ray-Ban (gekregen)/Bruidsboeket: Ellis – Flowers

Mr. Kokerellen kwam me ophalen & samen reden we naar Antwerpen voor het wettelijk huwelijk. Ons thema voor het huwelijk was boho chique!

 

11u00 – wettelijk huwelijk en receptie aan het MAS

We trouwden voor de wet in het Felix Pakhuis & hadden een overdekte loods ah MAS afgehuurd voor de receptie. We lieten een cava-caravan komen & heerlijke bokes.

18.00 – ceremonie + avondfeest

We trouwden niet voor de kerk, maar wilden wel even een momentje samen met onze gasten. Voor het avondfeest hielden we een ceremonie in de tuin met live muziek & familie en vrienden die iets over ons kwamen vertellen. Het was ontzettend ontroerend. Ik kan eerlijk zeggen dat ik er nog elke dag aan terug denk.

Na het gelach en geween, tijd voor drank! Een welkomstcocktail & ontzettend lekker eten rechtstaand of zittend zoals de gasten wensten. Daarna barste het feest los! Tot in de vroege uurtjes. Gelukkig zijn er geen foto’s van de camping (die hadden we gelukkig ook!) want die waren een pakje minder fraai. ;)

The day after …

Herinneringen blijven gelukkig lang hangen, maar foto’s zijn de perfecte manier om ze voor altijd bij te houden. We hadden onze twee fantastische fotografes, maar ook een aantal Fujifilm Instax camera’s ter beschikking waarmee we onze hele dag vastgelegd hebben. De Instax 300 Wide die we (danku Fujifilm!) mochten gebruiken was de basis voor ons gastenboek waar we nu elke dag nog in bladeren. Een echte aanrader als je het mij vraagt!

 

Ik zou uren kunnen vertellen over de dag, maar dan kan ik beter een boek schrijven. Hopelijk hebben de foto’s jullie toch al een mooi overzichtje kunnen geven van onze dag! Om privacy redenen heb ik voornamelijk foto’s gekozen van de omgeving (er waren wel degelijk heel wat gasten aanwezig, haha), maar dat begrijpen jullie vast wel!41 gedachten over “Ons huwelijk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.