Nu is’t voor echt #2

De laatste keer dat ik een blogpost schreef met de titel “Nu is’t voor echt” deelde ik met jullie dat Kokerellen vanaf dan mijn officiële job zou worden. Niets maakt mij gelukkiger, tot op van vandaag kan ik zeggen dat ik écht mijn droom leef! Maar… je zal het gemerkt hebben de laatste tijd (of misschien helemaal niet): het is een heel pakje rustiger op Instagram, Facebook en ook op de blog kwam er al eens een artikeltje wat later op de dag online dan mijn “normale” routine van 7u ’s ochtends. Daar had ik dan ook een héél erg goede reden voor …

Ik ben namelijk … ZWANGER! :)

Ja, je hoort het goed. De Kokerellen familie krijgt er binnenkort een nieuw familielid bij & daar zouden we dan ook niet gelukkiger over kunnen zijn! Helaas heeft ons dametje (het is een meisje!) daar een ander gedacht over, want veel koken heb ik de eerste maanden niet kunnen doen. En ook nu roept ze me snel ten halt wanneer ik weer te hard van stapel wil lopen met nieuwe projecten.

Verandert er hierdoor iets op Kokerellen? Nee hoor! Voorlopig zeker niet. Ik probeer zo goed als kan mijn twee blogposts per week tot bij jullie te krijgen en ik ga ook goed voorwerken voor de periode dat de baby er net is. Maar natuurlijk heb ik dit allemaal wat minder in de hand dan vroeger. Komen er na de blog dan babyrecepten? Misschien wel! :) Ook daar ben ik nog niet uit. Wat wel zeker is, is dat er heel wat babyspam zal zijn op mijn sociale media kanalen. Dus ga me zéker volgen moest je dat nog niet doen (en je zot bent van babytjes).

Ik ben super blij dat ik het eindelijk met jullie kan delen! Tellen jullie mee af tot mei? Ik kan al niet meer wachten. ;) Liefs, Ellen x13 gedachten over “Nu is’t voor echt #2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.