Mijn 1ste kookboek: The Breakfast Club

Mijn favoriete maal van de dag? Dan zeg ik steevast ontbijt! Ondanks dat de grote meerderheid van de Vlamingen (en mensen daarbuiten vast ook) in een vaste ontbijtroutine zitten, vind ik het net leuk om elke dag iets anders klaar te maken. Dit hoeft geen uren te duren of moeilijk te zijn, dat hebben jullie ondertussen dankzij de ontbijtrecepten hier op Kokerellen ook al wel gemerkt. Toen Uitgeverij Lannoo me benaderde om een ontbijtboek te schrijven, hapte ik dan ook meteen toe.

Nu zijn we bijna een jaar verder sinds de eerste meeting en kan ik met trots zeggen dat mijn boek volgende maand dan ook écht in de winkels zal liggen. Ik kan het zelf bijna niet geloven! Het boek bestaat uit 60 ontbijtrecepten die helemaal Kokerellen proof zijn. Net wat jullie gewoon zijn. Geen onuitspreekbare ingrediënten, geen moeilijke keukentools, maar eenvoudige & snelle maaltijden met zo min mogelijk ingrediënten (8 of minder!). 

De recepten zijn opgedeeld in de vier seizoenen, omdat met seizoensfruit werken natuurlijk ook gewoon het allerlekkerste is. Daarnaast hebben we speciaal aandacht besteed aan ontbijtjes die je perfect op voorhand kan maken, on-the-go maaltijden en staat er bij elk recept of het gluten-, lactosevrij, of plantaardig is. Een deel van de recepten zal je herkennen van de blog, maar er zitten ook een heleboel nieuwe ontbijttoppers tussen. Allemaal voorzien van prachtig beeldmateriaal dat ik maakte samen met de fantastisch getalenteerde Irmy! Zij is trouwens niet alleen food-fotografe, maar ook de madam achter onze prachtige huwelijksfoto’s. Ben je zelf nog op zoek naar een fotograaf, she is your girl! 

Ik ben echt super trots op wat wij samen in zo’n korte tijd bereikt hebben. Ik ben écht fan van het boek, ik hoop jullie ook! Hieronder vinden jullie alvast een sneek preview van hoe het boek er aan de binnenkant uit ziet:

Het boek in een notendop:

  • Te verkrijgen vanaf 24 augustus
  • 60 ontbijtrecepten die iedereen kan maken!
  • Gezond, snel & gemakkelijk met een paar “decadentere” recepten
  • Zowel hartige als zoete recepten
  • Kostprijs is 19,99 euro
  • Te verkrijgen bij de reguliere boekhandel, op bol.com en op de Lannoo webshop

Je kan het boek al online bestellen zodat je het meteen toegestuurd krijgt, zodra het uitkomt. Via de Lannoo webshop kunnen jullie het boek nu al met gratis verzendkosten reserveren. Zodra de eerste boeken binnen zijn, wordt jouw exemplaar opgestuurd. Wat een deal, toch? ;) 

Heb je The Breakfast Club gekocht of wil je hem graag kopen? Ik geef in het najaar enkele signeersessies, zo krijgt jouw boek meteen een persoonlijke toets. En natuurlijk ben ik ook gewoon enorm benieuwd om jullie te ontmoeten.7 gedachten over “Mijn 1ste kookboek: The Breakfast Club”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.