Life of a foodblogger #3

In deze life of a foodblogger laat ik jullie zien wat ik de laatste weken/maanden weer heb uitgestoken. Ik ging naar een heel aantal super leuke en interessante events en organiseerde er zelf ook een paar. Kijk je mee?

In de laatste life of a foodblogger liet ik jullie een overzichtje zien van mijn eerste eigen workshop (ik word helemaal blij als ik er aan terug denk!). Maar in de laatste maanden van 2016 heb ik nog een heleboel andere leuke events bijgewoond/mee gehost.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo ging ik kerstkoekjes versieren bij Poîlane in Wijnegem. Een prachtige bakkerij die de mooiste zuurdesembroden verkoopt en bakt in een heel oude oven. Geweldig om te zien! Ik ging vurig aan de slag met de decoraties en het werd een super leuk resultaat. Een aanrader om eens binnen te springen!

 

Ook kreeg ik een uitnodiging om met Carlsbourg in het prachtige Alix Table & Jardin d’Amis te gaan eten om hun nieuwe vloeibare boter voor te stellen. Wauw, wat een prachtlocatie en -eten! Een aanrader om zeker eens binnen te springen als je in Gent bent.

Naast het bijwonen van een aantal events, werd ik ook gevraagd om er zelf een aantal mee te organiseren! Zo mocht ik een hele dag mijn receptje voor zoetzure noedels maken met de pickles van Camp’s en uitdelen in Lokaal, een super toffe markt in Deerlijk! Ik was helaas zo druk bezig met het wokken dat ik geen foto’s heb kunnen nemen. Next time. ;)

Een paar dagen later mocht ik alweer een volgende event hosten, waar ik jullie al wat meer over vertelde toen ik één van de receptjes van die avond deelde. Het werd een fantastisch event met veel Terra Chips en leuke mensen. :D

Voor het laatste event van het jaar reed ik helemaal naar het westen van ons Belgiëlandje en mocht ik aan tafel schuiven op de hoogste verdieping (aka 33!) van heel Oostende! Dankzij Op Oostendse Wijze, waarbij Dagny Ros samen met Oostendse chefs streekproducten in de aandacht zet, genoot ik van een fantastische ervaring waarbij de chef van Belle Du Jour uit Oostende een overheerlijk en feestelijk drie gangen vegan menu voor ons klaarmaakte. Ik heb zo ontzettend van het eten en het gezelschap genoten. Snel weer eens een kijkje nemen in Oostende om die sfeer terug te kunnen opsnuiven en om aan de lange tafel in Belle Du Jour te gaan genieten van nog meer lekker en “good for you” gerechtjes.

Oh en deze vegan baklava!! Sooo good! Ik krijg er trek van. ;) De receptjes komen trouwens online dus hou de Facebookpagina van Oostende daarvoor in de gaten (ga ik ook doen).

Nu het nieuwe jaar daar is, is het weer tijd voor een heleboel nieuwe avonturen! Ik kan alvast niet meer wachten om daar aan te beginnen. Er staan al een aantal leuke dingen op de planning, so I’ll keep you guys posted! Buiten de paar maandelijkse updates, kan je al mijn avonturen van dichtbij volgen via mijn Instagram & Facebook pagina. Ik zie je daar?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.