#kokerellenopreis: Roadtrip part II

IMG_5888 copy

Helaas, we zijn terug in België! Wat zijn die drie weken zo enorm gevlogen, ik kan er niet aan uit! Het lijkt nog gisteren of we vertrokken richting New York. Anyway, vandaag het allerlaatste fotoverslag van onze fantastische reis door Oost-Amerika. Wil je weten wat we deden toen we van Charleston naar Miami reden? Klik dan zeker door!

We starten de laatste week in Atlanta, waar we blij verrast waren! Wat een prachtige stad! Alle gebouwen zijn hypermodern, nieuw en torenhoog! Echt een business stad denk ik.
IMG_5697 copy copy

 

Er zijn ook een heleboel bruggen tussen de gebouwen, zodat mensen niet helemaal naar beneden moeten.
IMG_5701 copy

 

We blijven hier maar één dagje, net genoeg om een Baseball match mee te pikken. Heerlijk die sfeer, de drukte, maar de match was eigenlijk niet zo heel boeiend. Oeps!
IMG_5724 copy

 

En ook ’s avonds was de stad prachtig verlicht.
IMG_5732 copy

 

Ontbijten doen we bij “House of Pancakes”, namelijk Ihop. Heerlijk en typisch Amerikaans. Dat kunnen we niet aan ons voorbij laten gaan natuurlijk. ;)
IMG_3407 copy

 

We stappen de bus op en rijden de hele dag, op weg naar Orlando! We bezoeken de stad zelf niet, want de volgende dag huren we een opnieuw een auto met als eerste stop: DISNEY WORLD!
IMG_5735 copy

 

Het was fantastisch leuk, maar wel druk! Poeh!
IMG_5738 copy

 

De meeste snelle attracties heb ik uit “ik ga mijn camera anders laten vallen”-redenen niet kunnen fotograferen, maar dit rondritje doorheen de wereld was kalm genoeg om wat kiekjes te schieten. ;)
IMG_5750 copy

 

Het mooiste van allemaal was duidelijk de avondshow met lichtspektakel op het kasteel en het knallende vuurwerk. Onvoorstelbaar mooi en véél! Het bleef maar duren, op de tonen van al je favoriete Disney films. Ik kan me bijna niet voorstellen dat dit echt elke dag gebeurt!
IMG_5788 copy
IMG_5819 copy

 

Onderweg sliepen we in een motelletje en de volgende dag cruisen we verder richting het Zuiden, naar Homestead. We laten onze beentjes wat rusten en leggen ons neer bij het heerlijke zwembad!
IMG_3439 copy

 

’s Avonds eten we bij een mega populaire keet waar ze tot buiten staan aan te schuiven! De beste bbq uit de buurt! En geloof mij, dat was het zeker en vast! Het was zelfs zo lekker dat ik helemaal vergeten ben een foto te nemen van ons eten, sorry. :P
IMG_5834 copy

 

De volgende dag is het op naar de Everglades! We bezoeken een park met allemaal alligators en maken een bootritje door de moerassen. Onvergetelijk!
IMG_5847 copy

 

Thank god voor dat stukje plakband!
IMG_5869

 

De moerassen in!
IMG_5889 copy

 

Ik ben toch blij dat ze ons achteraf pas vertelden dat zo’n alligator met alle gemak in onze boot had kunnen klimmen. Gelukkig eten ze in het wild maar zo’n 4 keer per jaar, en hadden ze deze keer geen honger. ;)
IMG_5905 copy

 

Zoek de leguaan!
IMG_5912 copy

 

Na al deze avonturen was het tijd om naar onze finale bestemming door te rijden, Miami! Miami Beach om precies te zijn om nog twee heerlijk zwoele dagen lekker aan de kust door te brengen. We rijden de stad binnen en deze cruise staart ons aan. Het huis ernaast helpt ter referentie van grootte. Ongelofelijk!
IMG_5947 copy

 

We gaan langs bij The Cheesecake Factory (bucketlist: check!) en bestellen deze heerlijke classic cheesecake to-go. Lekker smullen bij ons zwembad. Dat is het leven. ;)
IMG_3453 copy

 

We wandelen nog wat door de straten, overal palmbomen!
IMG_5997 copy

 

’s Avonds delen we deze verse salade en overheerlijke versgemaakte empanadas!
IMG_5958 copy

 

Nog even een avondwandelingetje maken. Die sfeer!
IMG_3466 copy

 

Onze allerlaatste dag aan het strand. Ik wil nog blijven!
IMG_5971 copy

 

En om het af te leren nog een allerlaatste keer een acaibowl gaan eten. hihi! IMG_5977 copy

 

Bloemenpracht.
IMG_5985 copy

 

En afsluiten met heerlijke tapas in een fantastisch gezellig straatje! Life’s good.
IMG_6002 copy IMG_6007 copy

 

Ziezo, het zit er op! Helaas, maar we mogen absoluut niet klagen. We hebben een fantastische reis gehad. We kunnen het iedereen aanraden. Ik hoop dat jullie mijn verslagjes leuk vonden, en niet te saai, laat het zeker weten in de comments! ;)

Hiermee concludeer ik #kokerellenopreis, buiten als jullie zeggen dat jullie misschien nog wat algemene reistips zouden willen zien voor Oost-Amerika. Die heb ik namelijk nog met bergen liggen. :D Let me know!6 gedachten over “#kokerellenopreis: Roadtrip part II”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.