Kokerellen achter de schermen…


Diegenen die mij op social media volgen, zullen het vast al wel gemerkt hebben. De laatste weken waren cra-zy druk in de offline wereld. Haha, ja die bestaat ook nog! En de laatste tijd krijg ik steeds meer opdrachten los van mijn eigen blog en social media. Door al deze events had ik eigenlijk geen content om vandaag online te zetten. Maar omdat ik nooit zomaar een blogpost zou overslaan leek het mij leuk om eens met jullie te delen waar ik mij dan zoal mee heb bezig gehouden achter de schermen.

Afgelopen paasweekend was het doorwerken geblazen, voor een aantal super leuke projecten (waar ik nog niet alles over mag zeggen). Eentje daarvan is een samenwerking met Vandemoortele waarbij we iets suuuuper leuk gaan doen in de nabije toekomst (3 juni! Hou het vrij in jullie agenda’s!). De eerste teaser kwam al online in de vorm van een stop-motion video:

 

Ik maakte ook een recept voor Jaques (deze overheerlijke witte chocolade brownies) & vroeg Het Lief om eens een foto achter de schermen te delen. Ik gaf namelijk deze maandag een “lezing” op een event van de studentenvereniging SINC over Influencers en hoe zij omgaan met marketing etc. Zij vonden het alvast hilarisch. ;) Nu kunnen jullie allemaal zien hoe professioneel ik wel niet ben!


Ik had vorige week vrijdag ook een draaidag samen met Hotel Hungaria, voor Solo Open Kitchen. Ontzettend leuk, maar ook heel erg spannend om voor de camera te staan. Binnenkort zullen jullie de eerste video’s zien verschijnen. Ik ben alvast benieuwd.

Deze zondag stond ik dan weer Haute Dogs te bakken op een boksmatch in Oudenaarde. Jep, een boksmatch. Jep, in Oudenaarde. Camp’s had mij gevraagd om daar een Haute Dog receptje te gaan klaarmaken met hun producten & tegen een nieuwe ervaring zeg ik natuurlijk geen nee. Zijn jullie ooit al eens naar een boksmatch geweest? Ik heb vooral veel “ooeeh” en “aaauw” geroepen. ;) Helaas had ik blijkbaar alleen op mijn Instagram Story foto’s geplaatst dus ik kan ze hier niet meer laten zien. Volg me daar dus zeker voor de laatste nieuwe updates!

Last, but not least: de persdagen. In opdracht van Media Mania mocht ik daar twee dagen lang het ontbijt voorzien in het teken van de nieuwe Dream Coconutgurt: een plantaardige yoghurt op basis van kokosnoot & amandelen. Ik heb me creatief helemaal laten gaan en bedacht allerlei leuke en nieuwe recepten en kreeg niets dan leuke reacties. Hier zien jullie alvast een glimp van al het lekkers.

Zoo, dat was waar ik me de afgelopen twee weken allemaal mee heb bezig gehouden. Ik kan jullie vertellen: het is een crazyy ride mijn eigen onderneming. Maar ik ben zoo blij dat ik elke dag mijn droomjob mag doen & daar heb ik jullie mee voor te danken! Aan alle mensen die mij zijn blijven volgen de laatste twee jaar & die Kokerellen mee hebben groot gemaakt wil ik nog eens een DIKKE MERCI zeggen. Jullie zijn de allerbeste, allerliefste, allertrouwste, aller fantastische volgers die iemand kan hebben. I love you! Fijn weekend! Ik ga veel slapen, dat is zeker. ;) x Ellen

 1 gedachte over “Kokerellen achter de schermen…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.